Hogyan képzelem el a tantermen kívüli oktatást?
Most, hogy digitális lesz az oktatás minden máshogy fog zajlani. Remélem sikerül megoldani az oktatást, de mivel ma már egy elég modern világban élünk szerintem meg tudjuk.
Furcsa lesz megszokni, hogy a dolgok nem a mindennapi rutinban mennek: nem kell minden nap korán felkelni és iskolába utazni, nem tart késő délutánig a tanítás. A legfurcsább változás mégis az lesz, hogy nem találkozok az osztálytársaimmal,tanáraimmal.
Viszont attól még, hogy az oktatás tantermen kívül lesz, nem gondolom azt, hogy nem fogunk csinálni semmit, sőt az elején nehezebb is lesz amíg nem rázódunk bele az új napirendünkbe.
Úgy gondolom a tanítás időkerete is más lesz nem a megszokott 8-14ig tartó órarend. Ezen kívül nem hiszem, hogy annyi óra lesz megtartva, mint eddig és saját magunktól is fel kell készülnünk a tantárgyakból. Lesznek számonkérések és feladatok, amiket meg kell oldanunk,de valamilyen szinten lazább lesz az egész.Mivel kiesnek az olyan tantárgyak, mint a testnevelés és tánc,ezáltal több időnk lesz a feladatok megoldására. A tanárokkal biztosan tartani fogjuk a kapcsolatot és segíteni fognak, amiben tudnak az interneten keresztül.
Remélem hamarosan mindenki hozzászokik ehhez az új tanulási rendszerhez és kialakul majd az új órarendünk.

Képtalálatok a következőre: digitális oktatás

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Honnan ered a Húsvét?